UTFLYKTER

Bergmancenter arrangerar flera olika händelser där du kan lära dig mer om Ingmar Bergmans liv och arbete på Fårö. Från maj till september har vi flera guidade turer. Titta på vår kalendern för att se när allt sker!

DEN STORA BERGMANSAFARIN

Persona, Skammen, Såsom i en spegel, Scener ur ett äktenskap och dokumentärerna Fårödokument och uppföljaren Fårödokument 1979, alla har de spelats in på Fårö. Under Bergmanveckan arrangeras den stora Bergmansafarin där du tas med på en resa genom Ingmar Bergmans filmiska landskap, och får veta mer om hans liv och filmproduktion på Fårö och hans relationer till Fåröborna. Du får även möjlighet att besöka filmernas inspelningsplatser – och till och med delta i en iscensättning av en scen ur Skammen vid filmens inspelningsplats.

Den magiska fyratimmarsturen på Fårö avslutas sedan med nygrillade lammburgare eller vegoburgare.

650kr

GRUPPER & KONFERENS

Företag, organisationer, föreningar och grupper – välkomna till oss på Bergmancenter!
Oavsett om Ni är intresserade av en guidad visning på Bergmancenter, Bergmansafari, Bergman på egen hand eller en konferens i detta filmiska världsarv med havet som granne så hjälper vi er.
För bokning, information och rådgivning – kontakta Bergmancenter
Tel: 0761 – 60 65 89

DEN LILLA BERGMANSAFARIN

Du kliver på bussen vid Bergmancenter. Bussturen leds av våra guider och passerar flera av Ingmar Bergmans inspelningsplatser på Fårö. Du får veta mer om filmerna och Ingmar Bergmans liv på Fårö och i bussen visas också scener ur filmerna som spelats in på Fårö.

Turen tar två timmar, inklusive kaffe & bulle.

350kr

BERGMAN PÅ EGEN HAND

Upplev Bergman och Fårö på egen hand och i din egen takt. Du får en introduktion av en Bergmanguide på Bergmancenter över de olika inspelningsplatserna på Fårö och du får också se klipp från filmerna i vår biograf. Sedan får du en Fårö-karta med markerade platser så du kan bege dig ut och enkelt hitta fram till de magiska platserna.

45 minuter i biografen + Fårö-karta

150kr

X